Monday, 24 September 2012

Tahniah Sherry Merlis Dapat Baby Girl




     hai pembaca blog ekin.. sudah agak lama ekin tak update blog kan.. ni ekin ada share berita gembira pasal artis kita yang di kenali kak Sherry Merlis beliau dah selamat melahirkan baby girl. ekin terkejut gak bila taw beliau dah bersalin tak ada khabar apa berita pun beliau bersalin.. ke ekin ni yang lambat taw.. hahahhaha...baby girl beliau dah 2 bulan... ekin dapat taw dia dapat girl masa join live chat ASK2012 bersama beliau dan diana danielle.. best dapat chat live dengan dia orang.. diana dan kak sherry sangat sporting taw.. diana siap joget tarian gangnam sytle lagi.. hahahha... kak shery tak menari sebab kan dia masih dalam berpantang lagi.. terima kasih kak sherry kerana sudi menghiburkan ekin semua fan yang minat akak n diana.. walaupun akak dalam berpantang sanggup datang join chat live dengan kami kan.. opps lupa ekin nak bagitaw nama baby kak sherry Tengku Kasih Anaqah.. cantik nama sesuai dengan maksudnya.. Anaqah tu sama dengan nama anak saudara ekin gak.. tapi di depan nama nya ada syarifah alawiyah anaqah sebab abang sulung ekin kan nama syed mesti la anak2 ada nama syed dan syarifah..

pic anak kak sherry ekin masih belum dapatkan lagi.. insyaAllah kalau dapat nanti ekin akan update nanti...



Iike kalau suka post ni... 

Terima Kasih Sudi membaca post ni.. 












1 comment:

Amy Amira said...

ye...anak diri anggun dpt adik tiri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...