Cinta Akan Indah | Pendamba Mawar

May 29, 2011

hai kawan-kawan ni first time saya join contest blog ni...saja suka-suka jer join sini.. tengok kawan-kawan blogger banyak join contest.. saya pun teringin la nak join gak...

Contest yang saya join dari blog Pendamba Mawar ni.... kita kena patuhi arahan dia kalu nak join.... dia pun tak paksa nak join...

jom ikuti peraturannya key....


Mula-mula kita kena follow blog Pendamba Mawar ni... lepas tu kan kita kena letak banner ni



aduhhhhhhhh kena wat ayat kreatif  la pulak... aishhhhhhhhhh mcm ni nak tulis.... *Cinta Terhalang Kerana Kita Berjauhan... huhuhuhuhu... saya tak pandai nak ayat-ayat kreatif la....

lepas dia srh kita tag nama kawan-kawan... saya pilih kawan dari blogger ni dia  TakeshyKuroSawa dan NurAthirah.   


dan terakhir sekali mcm biasaaaaaaaaaaaaaa DONE LAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
 photo signature_4.gif

You Might Also Like

1 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017