SenyUM TaK peRLu kaTa aPa2

May 17, 2011

SenyUM TaK peRLu kaTa aPa2



Hari ini baru ada kesempatan nak mnulis kat blog.... semalam ekin happy sangat sebab berwall post dengan pelakon Juvana siapa lagi kalau tak bukan Syazwan Zulkifly..ingatkan dia tak balas dah post ekin tulis...rupa2nya dia balas la... apek awak memang sporting la.......lepas tu dia siap puji saya... aduhhhhhhhhhhhhhh blushing sudah pipi saya kerana apek punya pasal... apa2 pun terbaik la cerita Juvana....tak sabar nak tgk episod seterusnya....episod hari ni memang terbaik la... apek awk memang lucu la dan sanggup masuk pintu kurungan bersama Daim....tu tanda setiakawan.....komeng tgk muka ganas tapi awk anak yang baik la...sayang mak.... 


mesti korang tak percaya kan apa yang ekin tulis kan...hehehehhehe..ni ada bukti nak tunjuk apa yang ekin tulis ni jeng jeng sila tgk kat bawah....hhahahahhahahha


Syarifah Ashikin Al-Aidid > Syazwan Zulkifli


akan ada smbungan lagi pasal apek ni.... hahahhahahha


You Might Also Like

1 ulasan

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017