Live Chat Dengan Hero Nora Elena

June 16, 2011





live chat

Selamat pagi semua.. semalam ekin masa tengok Nora Elena.. ekin perasan ada keluar  satu iklan kat bawah.. petang ni atas permintaan ramai Live Chat Dengan Hero Nora Elena iaitu Aaron Aziz lelaki  pujaan semua wanita termasuk la saya jgk.. hehehhehehe.. kenapa g wat petang live chat ni.. sedihnya tak leh nak join...Intenet line office masa tu di tahap slow sangat.. nak wat mcm ner line broadband biasa la.. Apa2 pun pukul 7 malam ni last episode cite nora elena... msti layann mlm ni... buka puasa dengan Nora Elena karang la.. hahahahhahahahhaha...







You Might Also Like

1 ulasan

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017