Segmen: We Got Connected

June 28, 2011










Tak ada entry nak tulis malam ni.. boring2... join segmen en K O R I E... jom sape nak join segmen ni klik la SINI .


segmen korie pun syarat-syarat gak taw.. jom2 kita mulakan syarat2 nya ya....


1. Anda kenal jantina anda.----> tidak perlu kemukakan, asalkan anda tahu siapa diri anda
    
2. Merupakan follower Belog K O R I E dah jadi follow ke 801... hehehehhe...


3. Buat satu entri di blog anda bertajuk '' Segmen:  We Got Connected''


4. Letak header di atas ni dan linkkan ke entri ini


5. Sebarkan kepada yang lain


6. Jawab soalan ni... kenal x siapa korie?. kalau kenal beritahu mcm mana bley kenal..  kalau xkenal korang hentam jeala labu.. ini bukan kuiz pun... berapa patah perkataan xdikira.. taip jea>>>>> kenal melalui SahabaT blogger.. first time join ni.. hhehehhehe..  


7. Segmen sentiasa ON 


8. Siap.. Letak link entri tersebut di ruangan komen INl ya bkn di ruangan  komen saya punya taw..


You Might Also Like

0 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017