SHAWL OH SHAWL

August 21, 2011


Selamat petang semua..sudah agak lama ekin tak update blog kan kan.. al maklum xde ideal nak menulisnya.. begini la jadinya.. blog diam tanpa berbicara dari coretan ekin.. hehehehehe

ok berbalik pada cerita yang ekin ingin kongsi ni... macam ni.. ekin terlalu cemburu tengok2 remaja2 yang kebanyakkan kini bergaya dengan shawl yg bermacam2 pilihan di pasaran.. ekin teringin gak nak pakai.. tapi malu la.. nnti orang kata apa plk... muka bulat la..  xssuai pakai dan sewaktunya...

hari tu pergi shopping2 barang raya.. kat pantai timur singgah la tempat jual koleksi tudung bermacam2 jenis.. naik silau mata nak memilihnya.. last2 ekin berkenan sgt kat shawl ni.. apa lagi terus la beli harga rm25.. mahal ke shawl harga rm 25 ni.. ekin x taw pasal2 shawl 2 ni.. baru 1st time ingin memcuba pakai shawl ni..
xtaw mcm pandangan tentang ekin berubah pakai shawl ni...



jangan baca saja rajin2 la komen tentang perubahan saya pakai shawl ni.. masih baru lagi pasal shawl ni.. mana2 yang pandai2 tu nnti leh la kita kongsi pasal shawl ni.. heheheheh

You Might Also Like

1 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017