SHAWL OH SHAWL 2

September 24, 2011


Selamat petang semua... lagi sekali ekin nak kongsi ekin pakai shawl... hahahahhaha.. memang dah berjangkit nak pakai shawl dah sekarang ni.... pergi mana-mana kedai koleksi tudung memang shawl jadi pilihan.. dan yang terbaru ekin beli tudung shawl kain jeans..beli kat taiping central masa tu duk perak.. jauh kan cari.. hehehhehe.. kain pun molek dan  sedap pakai.. comel pulak kain... apa lagi ekin beli la... harga pun ok la.. xde la mahal pun... masa mula2 pakai shawl x mejadi pun macam sekarang.. hahahahha... akhirnya ekin dah berjaya mengayakan shawl dengan ideal2 dari blog2 yang ekin tengok cara pemakaian nya.. lepas ni penuh la koleksi shawl di dalam almari ku....









You Might Also Like

0 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017