Jatuh cinta Dengan Senyumanmu

October 28, 2011




  Hai rakan-rakan pembaca blog ekin.. hari ni ekin nak tulis pasal johan as'ari.. ekin peminat setia johan.. masa dia datang kat Jom Heboh kat kelantan ari tu ekin jatuh cinta tengok dia secara live dengan senyuman yang manis tu.. hahhahahah.. tapi sayang ekin tak dapat nak bergambar dengan johan.. dah2 dekat smpai kat johan orang crew studio tv3 terpaksa membatalkan seisi bergambar sebab ramai yang menolak dari belakang.. kesiannnnnn ekinnnnnn nak sangat bergambar johan la..  
ekin minat Johan mula-mula dia berlakon dalam cerita Juvana sebagai BOTAK.. watak dia dalam juvana tu bersahaja, sempoi, sifat ganas tu ada tapi last ada gak sifat tersentuh jiwa.. masa yang dialog Botak part  dengan meow2 tu.. yang part tu memang sedih. walaupuan cerita JUVANA dilabelkan cerita yang tak patut di tontonkan oleh remaja n kanak-kanak. Bagi ekin jalanan cerita dia memang terbaik.. sebab kisah kehidupan Pelajar-pelajar bermasalah yang telah di kurung di sekolah Juvana. sejahat-sejahat Botak ramai lagi jahat.. hu.. itu saja yang ekin nak tulis kut. 





You Might Also Like

0 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017