"HERO" DAN PAPA HERO SEKELUARGA BAKAL DITAYANGKAN DI BULETIN UTAMA TV3

November 02, 2011




Crdt dari  KakiMotong


Kepada peminat-peminat kucing ataupun Pencinta Haiwan jom la kita sama-sama menonton tayangan video Hero dan Papa Hero yang bakal di tayangkan di TV3 pada 5/11/11 dan 6/11/11 di Buletin Utama pada pukul 8 mlm...  kalau korang tak percaya sila la kunjungi KAKIMOTONG BLOG    di sana PH ada cerita semua perjalanan Kisah perjuangan papa hero untuk haiwan-haiwan terbiar khususnya kucing dan anjing dan tak lupa  juga 
KakimotongFanClub



Terlebih dahulu ekin nak ucapkan terima kasih kepada PH.. sebab sudi singgah blog ekin  dan komen kat entry INI. mesti ada yang tak percayakan.. he3.... ni buktinya... bangga la PH komen entry biar pun hanya sekali..  Sebelum ni ekin selalu ikuti video HERO dan baru taw ada blog n fan Club di facebook... he3..  dan tak lupa juga ekin ada cita2 dalam diri ni kalau di beri kesempatan ekin nak buka satu pusat kucing yang akan mengumpul2 kucing terbiar.. InsyaAllah.. 


semoga dengan perjuangan PH..& orang2 lain yang  ambil berat tentang haiwan2 terbiar ni akan membukamata mereka2 yg lain yg tak suka kan binatang2 terbiar nie..! berkat doa.. semoga murah rezeki PH dan family ..semoga terus maju PH.   

ekin tak sabar nak tengok gelagat  Hero yang gendut... hahahaahhaha.. mesti comel dia masa di dalam video tu.. kalau rumah ekin dekat Rumah PH dan lama pergi tengok Iyo ni.....  

apa-apa pun jom singgah di blog PH baca la entry ni 


I LOVE KUCING 
   
heheheh nak letak hero dalam entry ni la.... 

Kdt KakiMotong.. 




You Might Also Like

1 ulasan

  1. hai ekin...wah kiut betul blog awak...btw, terima kasih kerana sudi terbitkan entri ini...Sama2lah kita memartabatkan pencinta haiwan... :)

    Keep it up Sis..!!!!!

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017