"Segmen Kreatif Bersama Pendambamawar"

November 18, 2011



Assalamualaikum... dan selamat petang.. dah agak lama ekin tak join segmen-segmen dari blog2 kawan..  hari ini rasa nak join la... boring duk saja ni apa lagi ekin join segmen dari blog PendambaMawar .   seperti biasa setiap segmen mesti ada syarat-syaratnya ok kita mulakan di bawah adalah syarat yang kita kena ikuti taw.. tak ikut syarat x leh join... hahahhahaha..  kalau nak taw apa syarat2 nya pergi la masuk blog tuan punya blog then kalau rasa nak join join jer la.. xde siapa nak melarang.. cuba la bakat anda yang tersembunyi tu...



ekin pun bukan nya kreatif pun cuma nak join ketika boring2 ni..

L: Awak Kenapa Menangis ni.. 
P: saya sedih la awak.. 
L: kenapa sedih ni... cerita la kat saya... mana taw saya leh bantu.. :)
P: sedih la Si Comel saya sayang sudah mati di langgar oleh kereta di depan mata saya.. 
L: owh..jangan la bersedih awak.. nanti saya ganti  yang baru ya. jangan bersedih la. nanti kita pergi cari kat pet shop berdekatan ya. nah ambik patung hamtaro ni sebagai peneman buat sementara untuk awak.. 
P:Thank awak.. ok2 saya tak sedih lepas ni kalau ada penganti nanti... sayang awak.. heheehe..
L: sayang awak jugak.. :)

ok la setakat itu saja idea kreatif ekin.. jahahahaahha... lari dari banner cerita ke tu.. apa-apa pun itu jer yang ekin mampu buat.. 


then tarikhnya akan tamat pada 19 november 2011. 

Done






You Might Also Like

10 ulasan

  1. alololor tomeynye dialog dia..hehe good Luck to you~ (n_n)

    ReplyDelete
  2. @SpeakerSekolah

    hehhehehee.... tq... dialog awak pun sweet jugak..

    ReplyDelete
  3. @LynnDamya

    hehehehheh.... tq singgah bc dialog kita buat... he3.. salam kenalan ya..

    ReplyDelete
  4. Manisnya kata-katamu itu.. ohh daku terharu :)

    | Lepak Santai |

    ReplyDelete
  5. @khatgrafik

    hehehehhe.. terima kasih khatgrafik.. :)

    ReplyDelete
  6. wahhh dh dpt ganti blom .. hehe :)
    dtg dri segmen y sma :)

    ReplyDelete
  7. @fierul
    insyaAllah akan ada smbgannya kalau dialog ni menarik.. hu3

    ReplyDelete
  8. dr segmen sama jugak... baru sempat singgah... salam perkenalan

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017