TERIMA KASIH KUNCI LOKER

November 28, 2011

Baru  berkesempatan nak menulis di blog.. ingat ke blog kena remove dah tadi.. apa2 pun terima kasih kepada adikku tersayang iaitu KUNCI LOKER... sebab buka kunci utk akak meneruskan blogger hhahahahahhahah... thank taw pasal entri tu... ada bagus la.. he3.. so sesiapa pernah jadi mcm saya leh singgah ke entri .



Disebabkan blog tak boleh buka 2 hari ekin tulis panjang2 cerita di facebook.. hahhahahahah... ni nak cerita pasal temujanji dengan doktor gigi... mula pergi temujanji aritu ,  doktor cakap gigi ada berlubang so kena tampal la pulak... tapi hari ini pulak pergi temujanji lain doktor yang chek lain pulak jawapannya.. doktor cina yang chek hari  ini.. dia cakap gigi ekin tak ada yang  berlubang semua sihat dan ok..

 Lagi dia cakap gusi bengkak aritu di sebabkan ada gigi bongsu nak tumbuh.. hehehehehe.. nak tergelak bila doktor tu cakap gigi bongsu mahu tumbuh.. umur dah 20an ada lagi ke gigi nak tumbuh.. macam tak percaya la pulak..  baik hati jugak doktor siap tanya mahu tanya apa2 lagi.. ekin apa lagi tanya la g ekin memang tak ada gigi  yang rosak n karang gigi ke.. dia cakap anda sihat dan ok.. karang gigi ada sikit2 jer.. ekin tnya balik.. kalau nak cuci gigi boleh tak.. so dia pun bagi la tarikh temujanji nya pada 1/12/11 pada jam 9 pagi... harap2 lepas ni dah tak ada apa-apa  masalah dengan gigi... Gigi sihat dan ok.. senyum comey sokmo... he3.. 

Ok la setakat ini coretan ekin untuk rakan-rakan yang mengenali ekin jumpa lagi entri lain nanti.. 







You Might Also Like

1 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017