CABARAN NOVEMBER #1 BY KATHY R'BAIN : DAY 1

November 01, 2014



Pagi ini ekin blogwalking blog ada terjumpa satu cabaran buat entry dari sis KATHY ... sangat bagus la sebab ekin ni nak update blog tak ada idea pun.. cabaran yang dia bagi bagus gak... ekin rasa teringin nak join.. hihihi..  Nak join klik jer banner kat bawah ni... 

http://2.bp.blogspot.com/-neB80auA3YI/VFTgOZ3gY-I/AAAAAAAAKUE/L3YjTKuc-fA/s1600/CABARAN%2BNOV%2B1.png



DAY #1 : 11  Tempat Ingin Dilawati Di Malaysia

Kat bawah ni 11 tempat yang ekin teringin nak pergi kalau keadaan mengizinkan pergi bulan madu bersama en suami sambil2 menjelajah negeri2 kan..... hihihi.....semua senarai kat bawah ini ekin tak pernah pergi semua lagi... huhuhu...

1.  Pulau Langkawi


2. Cameron Highland

3.Bukit Fraser

4. Pulau Perhentian


5.Genting Highland

xpix_gal2.pagespeed.ic.3JYtOXSIJT
6.Pulau Tioman, 

7.Tanjung Aru, Sabah
8. Melaka 
9.Pulau Pinang
10.Pula Rendang 
11.Bukit Merah Laketown Resort

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Shad pun teringin g cameron, hehehe..
    Genting highland best jugak, ada outdoor and indoor activiti.. GO-cart pun ada, :D hehe :D

    ReplyDelete
  2. tq sis sudi join..kathy dah follow #517 belog sis.. cabaran tu untuk suka² je,xcukup 11 pun tak mengapa... janji ada.. :)

    ReplyDelete
  3. All the best, dear.... may ur wishes come true satu hari nanti ya :)

    ReplyDelete
  4. @sha dhira

    tula hanya dengar nama genting Hingland jer... xsampai lagi g sana... :)

    ReplyDelete
  5. @Kathy R'bain

    sama2... hihihi... wokeyyy.... nak buat cabaran yang lain pulak... hihihihi

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017