Penjelasan tentang Status Halal Cadbury Malaysia

November 28, 2014




Hai... Selamat petang blogger... petang ini ekin nak share tentang penjelasan tentang status halal Cadbury Malaysia Oleh Jakim..  


Akhirnya terjawab sudah status halal coklat ini kan... seingat ekin dah lama tak makan coklat ini...  tak teringin nak makan dah coklat ni... 

kalau kawan-kawan nak  taw lebih detail pasal Penjelasan Tentang Status Halal Cadbury Malaysia sila ke Web di bawah ini ya.. 


You Might Also Like

12 ulasan

  1. Alhamdulillah...terlerai sudah kekusutan...

    ReplyDelete
  2. sama la kita. sejak kes dna ari tu aida tak makan dah.
    anak2 pun aida larang...
    now, masih rasa nya tak makan kot...

    ReplyDelete
  3. Saya pun memang tak beli dah coklat ni, kalau teringin pun beli coklat lain ja.

    ReplyDelete
  4. Bile da waswas mmg tak.la nk mkn kn...

    ReplyDelete
  5. @hidayu ayumie

    ha ah bila was2 ni tu yg tak boleh nak makan...

    ReplyDelete
  6. Kalau dah rasa yakin, baru boleh makan. Kalau masih ragu-ragu, better not. Kan?

    Salam singgah dari segmen mialiana

    Done following

    http://fadzirazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. @Fadzi Razak

    ha ah betul fadzi cakap... kalau yakin baru leh makan... selagi kita was2 x boleh...

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017