Jom Daftar WhoHaa!

January 01, 2015

Home


Hai rakan-rakan blog cik ash... ekin ada join satu portal nama dia WhoHaa!.com ni.. macam -best la pulak... kita jawab soalan boleh dapat point.. point- point yang kita kumpul ni boleh ditukarkan dengan barang-barang yang best gak... ekin baru join dah dapat 185point.. sesiapa yang ingin portal ni sila la  klik SINI

nak taw penerangan detail lagi tentang Whohaa boleh singgah ke blog INI

You Might Also Like

8 ulasan

  1. Dah pernah daftar dulu. Dulu aktif lah tapi sekarang malas-malas sikit huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. nice sharing . klau rajin boleh la cuba :) hehee

    ReplyDelete
  3. heheh dari tahun lepas nak daftar asyik lupa hahah..

    ReplyDelete
  4. Selamat mengumpul points kak..
    hari ni whoha bagi giveaway 500points.. cepat pi redeem.. tengok kat fb whohaa (coupon redeem).. :D

    ReplyDelete
  5. @sha dhira OK COUPON REDEEM DAPAT POINT... HIHIHI

    ReplyDelete
  6. wah.. macam best je akk.. nak try lah !

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017