Kata Kunci Minggu Ini

January 22, 2015


Kata kunci carian Blog


Hai... selamat pagi test update pagi ini... ada problem lagi ke tak... sebab ekin perasan sejak 2 mejak entry post baru tak ada keluar kat dashboard.. lepas tu tengok kat senarai bloglist kat kawan-kawan post yang berjam2 lama post... strees blog jadi macam tu... nak blogwalking pun putus angin... alhamdulilah ekin ada mintak bantuan dengan orang pakar bab ni rasa-rasa dah selesai kut..



ok3 berbalik pada apa yang ekin nak kongsi tentang kata kunci carian di blog ekin sepanjang minggu ini... ekin tengok kotak carian masih ada yang sama.. terutama tentang anak aishwarya rai memang popular anak aishwarya rai ini.... terbaik kepada sungguh taip nama blog ekin panjang2 semata-mata nak baca tu...

kat bawah ni pulak kotak carian dari nuffnang punya...


You Might Also Like

8 ulasan

  1. Owh.. Ade x kata kunci Papaglamz.. Hahaha

    ReplyDelete
  2. hakhak macam macam kan keywordsnya
    sometimes rasa ada ke eh dalam blog aku tulis macam yang diorang cari kekeke..

    ReplyDelete
  3. Ramai betul orang mencari kat blog ekin

    ReplyDelete
  4. @Papaglamz papaglamz punya kata kunci xde hahahhaha

    ReplyDelete
  5. @CT Humairah hihihi semestinya ada la yang diaorg cari tu....

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017