Siapa pasangan ideal Uolls? Sama tak macam list ‘Perfect 10’ ni?

January 22, 2015


KLIK BANNER UNTUK BACA LAGI...


You Might Also Like

12 ulasan

  1. Kalau kita dah berkawen means kita mesti boleh terima baik buruk pasangan kita tu kan.. n otomatik mst dia kan jadi mr. perfect 10 kita :-)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  2. CT tak minat sangat la romantik.. takleh terima jenis yang kasi kasi bunga ke apa ke hahaha.. daripada kasi bunga baik duit beli bunga tu kasi CT.. and CT suka org yg klakar hehehe..

    ReplyDelete
  3. Nasib baik la Papaglamz xde semua itu.. Kakaka

    ReplyDelete
  4. klau boleh nk yg ada semua ciri2 di atas tapi kalau dh jodoh terima 'dia' seadanya..nk yg perfect diri sendiri perlu perfect juga :-)

    ReplyDelete
  5. @norsalihah shaleh seytuju dengan sis tu... kita seharusnya terima keburukan n kelemahan pasangan dia terima seadanya.....

    ReplyDelete
  6. @CT Humairah hahhahaha CT... akak pulak suka... tapi abg bukan mcm tu nak kasi bunga2 hahahhaha.... terima jer la kita...

    ReplyDelete
  7. @Papaglamz kalau ada semua tu... bertuah la wife papaglamz

    ReplyDelete
  8. @Jari Manis setuju gn sis JM tu... kita kena terima pasangan kita seadanya.... hihihi

    ReplyDelete
  9. Ada juga ciri-ciri tu cik husband kita tapi taknak bagitau dia, nanti dia bangga gila...hahahah

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017