NUFFNANGERS WHO RECENTLY VIEWED YOUR BLOG #5

February 09, 2015














Hai... Masa ni baru berkesempatan nak update blog...huhuhu... ekin tak beberapa sihat... sakit kepala n rasa lemah2 tubuh ni... sokmo jadi macam ni... nak demam kut... Terima kasih kepada pengunjung yang view blog ekin.... walaupun ekin kurang update masih ada lagi yang singgah... jom2 kita terjah blog mereka yang cukup sporting singgah di blog cik ash.

You Might Also Like

15 ulasan

  1. skg ni musim demam agaknye..
    anak baru kene demam kelamarin
    nasib kejap je..
    ni Ayu lak ase nak demam
    dah start sakit tekak lak ni

    ReplyDelete
  2. @hidayu ayumieha ah kut anak saudara akak pun selsema gak ni... akak ni jarang sakit.. dah sakit huhuhu semua benda tak jadi..depan abang tunjuk kita tak sakit hihihi...

    ReplyDelete
  3. hihi rasa kena seru.. tau dah sapa seru =) miahahaha... thank you thank you..

    ReplyDelete
  4. @CT Humairah hihihi macam2 taw jah CT kena Seru... Tunggu kak farah tak muncul2 lagi ni... hahhahha

    ReplyDelete
  5. akak nampak akak ada terselit di situ :)

    ReplyDelete
  6. Cuaca sekarang memang boleh buat kita cepat sakit. Jaga diri baik-baik, Ekin :)

    ReplyDelete
  7. @Farrah MF hahahha kak farrah dah muncul... seru nama tu dah muncul...

    ReplyDelete
  8. @Farrah MF kak farrah ekin jarang kena sakit huhuhu... dang sakit gak risau la x jdi apa2 keje ni.....ni asyik bersin jah ni

    ReplyDelete
  9. ramainya..tapi sis JM x masuk list huhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis JM ada yg list yg sebelum ni... hihihi

      Delete
    2. Tgk post nuffnang #4 Ada la.sis JM

      Delete
  10. semua memang kaki blogwalking tu hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017