Catatan Popular Sepanjang Bulan Mei

June 02, 2015

Catatan Popular Blog Cik Ash

Dari 1 Mei Hingga 31  Mei 2015
 hai Selamat Pagi semua..  ekin ada nak share berkenaan  dengan entri yang diview sepanjang bulan Mei ini... carta teratas ramai view cerita filipina iaitu Be Careful With My Heart (Season 2)...diikuti entri Cinta Ibadah dan seterus nya...



Yang mana ketinggalan baca entri ekin ni u all  boleh la terus klik link di bawah ini ya

Be Careful With My Heart Season 2

Akhirnya Telenovela Terpanjang Cinta Ibadah Dah Tamat

Perlawanan Akhir Piala FA 2015

Selamat Ulang Tahun YangPertama Perkahwinan

Resepi Kerabu Belimbing Buluh

Biodata Shukri Yahaya

Selamat Hari Guru 2015

Guna Handphone Dapat Duit???

Hadiah Dari Korea

Kedai Mr.DIY Di Tesco Kulim


Ok itu jer untuk pagi ini nantikan entri lain pulak ya... inshaAllah akan update lagi nanti...





You Might Also Like

20 ulasan

  1. ramai peminat drama filipina nih..

    ReplyDelete
  2. be careful with my heart season 1 tu best tengok..masa tu cuti pantang bersalin..apa lg..layannn.. tp yg season 2 ni banyak dah missed..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Season 2 pun best gak maya dah mengandung ank kembar hihi

      Delete
  3. Banyak jugak page view... Tinggi tuuuuuu...

    ReplyDelete
  4. Paling tinggi Be Careful With My Heart Season 2... Ramai orang search tu...

    ReplyDelete
  5. huihhh....layan citer filipin ehhh....sy tertengok citer tu masa kt hotel kt KB hrtu....tp lepas tu tv tgk sy hahahaha

    ReplyDelete
  6. Be careful with My Heart...xpernah tgk cerita ni..tinggi tu rating..:)

    ReplyDelete
  7. fida pun tak sempat tgk be carefull with my heart tu...dapat tgk kat youtube jer,,tu pun separuh2..hmmm frust menonggeng...

    ReplyDelete
  8. la cerite filipina rupenye
    kekekke

    ReplyDelete
  9. Aida x pernah follow citer episod dah.
    skali aje ari tu citer tv3.
    penangan nyer aduhai!!!
    citer filipina ni episod ekk...
    nanti aida terjah la entry tu...

    ReplyDelete
  10. Be Carefull with my heart...mesti ramai yg minat cite tu

    ReplyDelete
  11. hadiah dari Korea ramai gak yg cari

    ReplyDelete
  12. tingginya pageview
    cite korea ka yang atas sekali tu

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017