Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia

June 22, 2015

Hai... Selamat Petang.... Jom Ramai-Ramai memeriahkan Contest bersama Persiapan Hari Raya Bersama  Lazada Malaysia ini yang sedang berlangsung sehingga 26 Jun 2015. Mana taw rezeki bertuah jadi milik anda.. Hadiah yang ditawarkan lumayan sangat taw...

Apa lagi jom la Join taw... 

http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html




Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :



Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 





------------------------------------------------------------------
Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  
------------------------------------------------------------------



Hadiah yang ditawarkan




+ Senarai Hadiah : 

Tempat Pertama  : Gopro 4
Tempat Kedua      : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga      : Duit Raya Cash RM100

3 x Duit Raya Cash RM50

                                                         Pilihan Barang Yang Ekin Pilih


1. Food Container Set Of 11- Blue 
 kalau ekin dapat beli Food Container memudahkan ekin untuk simpan barang makanan nanti.
                             

                   

ekin ingin Wardrobe sebab boleh ekin letak baju-baju ekin nanti.. banyak sangat baju kan hihihi... 





ekin ingin Spin Mop Magic untuk mencantikkan lantai rumah yang cantik dan berkilat.. 


      
 kalau ekin dapat beli Oven ni boleh ekin buat biskut hihihi...  




5. Global Sewing Machine  GSM-505



ekin ingin mesin jahit ni boleh la tampal2 seluar koyak ke... xpndai guna pun harus kena belajar lepas ini...




You Might Also Like

14 ulasan

  1. Kalu dpt GoPro tu memang berbaloi...

    ReplyDelete
  2. Nak mesin jahit.. Nak belajar menjahit sendiri :)

    ReplyDelete
  3. wink wink... dapat gopro ni, mmg melompat habis la... hehe, selamat berjaya kak ekin, shad pun join jugak.. :D

    ReplyDelete
  4. Best2!! semoga berjaya Kak Ekin..kalau dapat gopro tu..jgn lupa selfie2..hehe :)

    ReplyDelete
  5. waaa....all da best ekin...heheheh...bestnye leh shopping kan...

    ReplyDelete
  6. Assalam ekin,
    he3
    tak sempat dah iols nak join :(

    ReplyDelete
  7. Lazada ni...kdg2 sy xtau nk beli apa byk sgt plhn ;)

    ReplyDelete
  8. Good luck yer... Semua tu menarik...

    ReplyDelete
  9. Good luck yer... Semua tu menarik...

    ReplyDelete
  10. All the best, Ekin. Moga ada rezeki utk contest ni :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017