Drama Cik Bunga Dan Encik Sombong Full Episode Online

June 16, 2015

Tonton Cik Bunga Dan Encik Sombong Full Episode Online 


Cik-Bunga-Dan-Encik-Sombong-astro.png


SINOPSIS CIK BUNGA DAN ENCIK SOMBONG
Mengisahkan seorang gadis, Intan Asnidar yang bekerja di kedai bunga secara tiba-tiba diajak bertunang oleh seorang CEO syarikat besar, Harris Isqandar. Harris terpaksa mencari pengganti bakal pengantin perempuan bagi menggantikan Erny Humairah yang menghilangkan diri. Walaupun Intan Asnidar bukanlah seorang gadis yang cantik tetapi tetap menjadi pilihan Harris. Kasih sayang dipupuk hinggalah lahirnya rasa cinta. 

Erny Humairah muncul semula menagih cinta Harris. Manakala Datin Nora memaksa Harris meninggalkan Intan dan mengugut Intan dengan pelbagai cara agar Harris berkahwin dengan Erny. Walaubagaimanapun Harris bertegas mempertahankan rumahtangga yang dibina. Seterusnya, Harris Isqandar membuat keputusan melepaskan jawatan CEO dan tinggal dikampung membina kehidupan baru bersama Intan.                  


       
               

You Might Also Like

16 ulasan

  1. Patut laa tak pernah dengar.. rupanya kat Astro cerita nih..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ekin pun lama tak layan drama ni baru start

      Delete
  3. huhuhu...tak pernah lagi tengok drama-drma melayu setakat ni. tapi asyik-asyik pelakon yang sama ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengarah.ambik pelakon ikut citarasa peminat

      Delete
  4. betul tu Fida.. lepas solat Isyak terus masuk ke alam mimpi.. tido awal jadinya.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak eyda ekin pun sama la kalau.abg shift pagi harus ekin tido terus ni yg letak link tonton kat blog ekin mudah nk tgk.hohihi

      Delete
  5. sejak masuk Ramadhan ni mmg x sempat nk layan

    ReplyDelete
  6. @Jari Manis Ramadhan sehari penuh pun belum... he he he...

    ReplyDelete
  7. Citer Melayu ni... Balik balik... Suami... Isteri... Encik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi nama lagi drama kisah suami n isteri

      Delete
  8. Baru semalam dan tgk cerita ni sebab cuti..itupun ulangan pnya..hehehe..

    ReplyDelete
  9. adus cita apa pulak ni.. tak ske mamat ni..
    kenot go wakakaka..

    ReplyDelete
  10. Ini adaptasi novel jugak kan kak ekin.. hehe.. ke tak.. sebab mcm pernah dengar tajuk novel mcm ni.. :D

    ReplyDelete
  11. Assalam ekin,
    hamboih haaaihhhh
    penonton on9 tegar yer uols ni he3

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017