Review :MAGFIR MIRACLE HONEY JUICE

July 27, 2015





                                                                  Assalamulaikum
 Selamat malam semua... malam ni ekin nak share supplement MAGHFIR MIRACLE HONEY JUICE aboh ekin syorkan untuk amalkan permakanan kita harian... balik Kelantan raya aritu aboh memperkenalkan produk ni kepada ekin.. 

Alkisahnya aboh ekin dia check tekanan darah, jantung, kolesterol tu guna alat pengechek khas tu.. memey waktu dia chek ekin sakit kepala sangat.. masyaAllah keputusan selepas chek sangat tak sesuai dengan umur ekin ni...  aboh bagi titik MAGHFIR MIRACLE HONEY JUICE tu dalam 2 titik di bawah lidah ekin.. selepas 6 minit menunggu aboh ekin chek balik keputusannya Alhamdulilah ada penurunan sedikit... rasa pening tu berkurang la.. 

Sekarang ni ekin Cuba bagi MIL makan supplement MAGHFIR ni tengok nanti macam mana dengan kesihatan dia Ok ke tak... 



Kat bawah sedikit penerangan tentang MAGHFIR

                                      


MAGHFIR merupakan jus minuman bertenaga berperasa madu dan limau nipis. Ianya juga dapat meningkatkan perkembangan minda. MAGHFIR berbeza dengan madu biasa kerana produk ini diproses menggunakan teknologi PHANTO. Hasilnya dapat dirasai lebih cepat iaitu hanya 6 minit  berbanding dengan madu biasa yang memakan masa 1-10 bulan. 

Apa Kelebihan Maghfir Formulated Honey (MAGHFIR) 

√ Membantu menstabilkan tekanan darah
√ Menghilangkan lesu
√ Membekalkan tenaga
√ Mengelakkan kegemukan yang tidak terkawal
√ Memudahkan proses penghadaman
√ Untuk kulit kelihatan cantik

Cara penggunaan
# Tanpa sebarang penyakit - 1 sudu kecil diminum terus
# Pesakit darah tinggi - 1 sudu kecil dengan satu mug air suam, 2 kali sehari untuk menurunkan tekanan darah.
# Pesakit Kencing Manis - 1 sudu kecil dengan 1.5 liter air suam

*pada awal penggunaan MAGHFÍR bagi pesakit darah tinggi akan mengalami rasa mengantuk. Anda disarankan untuk tidur seketika untuk merangsang tindakbalas MAGHFÍR.




You Might Also Like

17 ulasan

  1. Ni baru first time dengar tentang produk ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak farah sama ekin pun first time dengar gak balik kelate aritu la

      Delete
  2. waaaaa....1st time tgk produk nihh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la jugak ekin dapat info ekin sharevdi blog utk kongsi kat pembaca

      Delete
  3. xtau pulak pasal produk ni..tahnk for sharing Kak Ekin :)

    ReplyDelete
  4. Assalam ekin,
    baguih
    benda yang baek harus dikongsi kan3

    ReplyDelete
  5. @Cik Mimie mungkin masih baru lagi kut tentang produk ni.. sama2 venda baik harus la share

    ReplyDelete
  6. Terbaik...
    Sama berkongsi manfaat kpd masyarakat...
    [ Magfir.info ]

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017