Nasi Ayam Penyet

November 16, 2015

Nasi Ayam Penyet

Air carrot dan layche apa entah tak ingat hihihi

Assalamulaikum.. 
Hai korang apa khabar seperti biasa ekin buat entri autopost ni. Ok ahad baru ni ekin pergi shopping barang dapur kat tesco selepas tu ekin pergi Giant ada urusan baiki tablet yeay harap tablet boleh guna lepas ni..  



Menu ni ayam penyet ekin punya

menu Ni udang penyet yang suami ekin punya... 

Nasi dan sup disediakan juga.. 

Ok bagi ekin nasi ayam penyet boleh la tahan.. nasi dia rasa kurang tak makan nasi ayam.. mungkin sebab sambal penyet tu kut... ekin makan sikit jah sambal sebab ekin alahan pada sambal la huhuhu.. bintang ekin bagi kat Nasi ayam penyet 7/10.

You Might Also Like

24 ulasan

  1. ooo ekin tak makan laa nasi ayam dia.. sedap laa ekin nasi ayam dia.. tak ada nya sambal mcm sambal belacan tu.. kedai nih nama nasi ayam penyet best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ke nasi ayam dia xtaw hahahahah darat kak jarang pergi kat kedai macam tu kan

      Delete
  2. sesungguhnya...Fida tak pernah lagi makan nasik ayam penyet ..entah la tak tahu kenapa..asal nak masuk je kaki mesti stop..hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ekin baru cuba boleh la kena dengan tekak ni

      Delete
  3. Ohsem... Suka udang tu..
    Tapi xpernah lagi jumpa menu penyet ngn udang..

    Ekin.. sha tag ekin joint giveaway nie..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

    ReplyDelete
  4. kala makan nasi ayam penyet..PC suka minta kuah sup lebih..hehehe..boleh hirup..

    ReplyDelete
  5. kat melaka ni ada satu yg aida & family suka.
    ayam penyet. pecel lele. terbaru, sotong penyet.
    yg paling best nyer kan ekin, sambal belacan nyer.
    tu yg paling menyengat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sambal belacan dia memang sedap tapi ekin xmakan hihihi

      Delete
  6. Replies
    1. ahahaha..itu bukan typo lah Ekin..itu loghat Nogori

      Delete
  7. Nasi ayam penyet,...favourite akak. Paling suka sambal dia. Then, makan dengan sayur asam :)

    ReplyDelete
  8. Nasi ayam penyet..Cik Mimie pernah makan skali je... x berapa nk terima tekak ni..xtau la knap..myb kedai tu x berapa best kot nasi ayam penyet dia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ekin pun sama gak ni xleh terima dah kalau org ajak p lagi la xp dah

      Delete
  9. nasi dia rasa kurang tak makan nasi ayam? <---- x faham huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah nampak jah.sis jm.ni.. tak macam makan nasi ayam la

      Delete
  10. pernah try sekali nasi ayam penyet ni tapi mgkin kedai tu x best sbb lalat datang bila ada bau sambal belacan tu terus ilang selera

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambal belacan tu menarik lalat hihihi

      Delete
  11. rasa cem hari tu makan sini gak.. tapi cem kureng sket..
    makan okay tapi service ngeh3.. dah improve kot skrang..

    ReplyDelete
  12. Detin... Kt sini susah nk cr nasi ayam penyet

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017