Kak Ruhil Buat Apa Tu???

January 16, 2016

                                                   Kak Ruhil Buat Apa Tu???




Assalamulaikum...

Hai, terkejut ekin bila buka blog  dapat serangan dari Ruhil la... hihihi... kak el merupakan orang kuat team  Projek Blogger Utara.  ekin tak terlibat ya... 



Jom kita usha blog Kak Ruhil  banyak pengkongsian tempat menarik pulau pinang, pelbagai resepi dan macam-macam lagi.


p/s :nak tengok gambar lebih jelas klik gambar tu ya

Baju Muslimah


You Might Also Like

12 ulasan

  1. agak kecil tulisan..tak apa peminat blog Cik ash kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh klik kat gambar tu. Nanti kita boleh tengok clear sikit ^_^

      Delete
  2. agak kecil tulisan..tak apa peminat blog Cik ash kan

    ReplyDelete
  3. besh uuuu.. serangan bukan hanya di ig n facebook je.. kt blog pun sme yeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woowww nak kene add ig dn fb plak nii hihi barulah rasa ukhwah tu ye dop?

      Delete
  4. ohhh kak el. ingatkan sape la ruhil tu hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi kak el la.. ruhil nama glamour tu

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017