Miss Nina Pun Datang Serang

January 12, 2016

Miss Nina Pun Datang Serang

Assalamulaikum...
Hai selamat pagi.. update awal hari ini... terima kasih kepada adik NiNa yang sudi mengebom blog kak ekin hihihi... nina merupakan team dari Projek Blogger Utara masih belum kahwin lagi ni
tapi dah berpunya ya.. hihihi



Blog NiNa banyak memceritakan tentang revirw dari filem ,drama ,review tempat menarik di pulau pinang... so sesiapa yang ingin berkenalan dengan nina boleh la berkunjung ke blog beliau ya... klik ke NiNa.

You Might Also Like

21 ulasan

  1. wahh. nanti ain nak boom sini jugak.hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan bom insyaAllah akan buat entri khas :)

      Delete
  2. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. ms. nina ada byk masa nampak
    tp lau wasap blur manjang okbai haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe blog guna pc or laptop kak el

      Delete
    2. nyamoah ruhil.. fon jrg tgk lah.

      Delete
  4. nina bila sekali free kadang komen dekat pesbuk yang bulan bila pun dia boleh datang komen hihihihi. special person tu hihihi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la nampak2 yang dah lama dia p komen... hihihi

      Delete
    2. Wow dasat tu baru kenall nnty nak tengok2 la blog diaa hihi

      Delete
    3. sweetnya kira.. hehee
      skrg dh deactive fb.

      Delete
  5. wah kuat nina ngebomm..mujur x lebur blog Cik Ash ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. Ini bukan sembarangan bom..hihi...

    ReplyDelete
  7. wow thanks k.ikin.. baru perasa la. hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017