Tonton Online Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016

June 11, 2016

Tonton Online Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016


 Hai... reader blog Cik Ash yang di kasihi... seperti biasa sepanjang bulan puasa ni kan rancangan masakan no 1 iaitu Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 dah mula ditayangkan di TV1 pukul 12.30 tengahari hingga 1.00 petang..

So yang mana terlepas peluang nak tengok boleh tengok di bawah yang ekin share. ni....ekin pun ada yang dah tertinggal tu yang update kat blog tengok lain kali..

 photo signature_4.gif

You Might Also Like

7 ulasan

  1. tahun ni tak tengok lagi.. suka tengok keletah tetamu jemputan dan sheila rusly... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ekin bnyk tinggal gak tak berapa sihat sangat

      Delete
  2. Time free rajin gak tengok rancangan ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin tak nanti free rancangan masak febret ibu mentua ni hihihihihi

      Delete
  3. dah lama tak tengok tv..nanti nak tgk on9 gak laa

    ReplyDelete
  4. ada 2-3 episod jer sempat tengok..

    ReplyDelete
  5. Sha x sempat pun nak nengok.. Tapi dengarnya tahun nie nye ketuk2 ramadhan cam tak best.. Tambah2 episod 10.. sebab pelakon x berape sporting.. Kata mereka..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017