Tonton Super Spontan Superstar [2016] Full Episod

July 31, 2016



Program Rancangan Super Spontan Superstar 2016 kembali lagi menampilkan  pelawak-pelawak yang popular yang akan merebut wang tunai sebanyak RM100,000 untuk tempat pertama, manakala naib juara dan tempat ketiga-tiga masing-masing dengan RM50,000 dan RM25,000. Bakal bersiaran secara langsung pada Pusat Kebudayaan & Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (UPM), Serdang . Rancangan ini akan berlangsung selama 10 minggu  pada setiap hari Jumaat jam 10.00 malam mulai 5 Ogos 2016 di tayangkan serentak menerusi Astro Warna ( Saluran 132) dan Mustika HD (134).

Peserta Super Spontan Superstar yang menampilkan 16 peserta yang terdiri daripada pada selebriti  dan pelawak. 16 peserta ini dipecahkan kepada dua kumpulan iaitu Kumpulan Harimau Hipster dan Monyet Mafia. Kumpulan Harimau Hipster diketuai oleh Tauke Raja Lawak, Abam Bocey, Syuk Joras, Fad Bocey, Zulin Aziz, Ozlynn, Jamal, Waris.  Manakala Kumpulan Monyet Mafia diketuai oleh Johan Raja Lawak,Achey,Ali Puteh, Amyza Adnan, Kamal Adli, Julia Ziegler, Altiment, Zuki. 










You Might Also Like

7 ulasan

  1. Yeayyy! Siqah suka tengok Super Spontan. Spontan sangat dorang dan kelakar! 😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun ni xtaw ke tidak ramai muka baru kan

      Delete
  2. Cik ash..

    siqah datang lagi. hehe. siqah ada tag cikash untuk join satu giveaway.jemputalah join ye kalau free =)

    http://siqahiqa.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi tag ya insyaAllah nanti nak g terjah

      Delete
  3. kadang2 je tgk super spontan ni

    ReplyDelete
  4. Suka gak tengok.. tq ekin share link download..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017