Blog Family Projek Blogger Utara

September 19, 2016



Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..lama ekin berehat dari menulis blog dari 13 September hingga 18 september sibuk hari raya dan sibuk majlis kenduri kahwin dekat kelantan... hari ini baru sempat nak menulis blog kembali.


Hari ini ekin tak ada apa-apa yang ekin tulis entri so ekin hanya ingin  promo blog rakan-rakan blogger dari Projek Blogger Utara  jom kita kenal dengan mereka semua ini.. 













Anda yang berada di belah utara kalau nak join apa-apa event atau taw apa-apa aktiviti, tempat menarik di belah utara  boleh tengok dekat Facebook Projek Blogger Utara dan Instagram Projek Blogger Utara update dari kami blogger projek blogger utara.. 

Ok la itu saja ekin nak share.. jemput-jemput la baca semua cerita pasal mereka di blog ya... :)


You Might Also Like

22 ulasan

  1. wah entri perkenalan ahli Projek Blogger Utara.. menarik nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi... lepas ni ramai yang taw sape disebalik PBU kan akak...

      Delete
  2. eh. busyra pun blogger dari utara. hehe. nak terjah dorang ni la. :)

    ReplyDelete
  3. Wahhhh ~ seronok ada team blogger :)

    ReplyDelete
  4. Semua kakak je ..huhuhu adik adik tak ada ke?
    hehehe...
    ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahah bro HH adik2 dua orang jah ada...tu la ramai kakak dalam ni

      Delete
  5. Terima kasih Ekin, semoga ukhwah yang terjalin diberkati Allah..Aamiiin!

    ReplyDelete
  6. Bagus Projek Blogger Utara ni... Memacam aktiviti kan...

    ReplyDelete
  7. maiii lah singgah kat blog tok el
    tok el mmg friendly hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017