Senarai Lagu Drama Patahnya Sebelah Sayap

October 11, 2016

Senarai Lagu Drama Patahnya Sebelah Sayap | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..

Disebabkan ada orang cari dalam blog pasal lagu dalam drama Patahnya Sebelah Sayap ini cik ash share dengan korang semua hihihihihi....  Drama paling best sebab bukan dari novel taw.. lakonan antara Aeril Zafrel dan Ummi Nazeera sangat menarik jalan ceritanya.. hihihihi.. kalau korang yang belum berkesempatan nak layan drama ini boleh terjah ke entri Drama Patahnya Sebelah Sayap Di Slot Samarinda ya... boleh tengok online.. 


Lagu Ost Drama Patahnya Sebelah Sayap

Tajuk Lagu Tema : Hancur Aku 
Artis : Estranged Feat Fazura 

Lirik Lagu : Hancur Aku 

Apa khabar teman?
Ku perlua bicara 
Kerna aku hilang 
Tanpa kamu 
Apakah ertinya?
Ke semua ini 
Ku merindukan kehadiranmu

Hancur, Hancur aku 
Bila-bila saja 
Hancur,hancur aku
Hancur,Hancur aku 
Bila-bila saja
Hancur, hancur aku 

Apa khabar teman?
Ku tunggu bicara 
Harap engkau cari diri aku
Apa ertinya?
Kesudahan ini 
Sepatutnya kau rindu 
Kehadiranku

Hancur, hancur aku
Bila-bila saja 
Hancur, hancur aku 
Hancur, Hancur aku 
Bila-bila saja
Hancur, hancur aku 

Bila engkau tiada (bila engkau tiada)
Rindu kau bicara
Hancur, hancur aku

Bila teringatkanmu (ku teringatkanmu)
Hancur, hancur saja
Bila inginkan mu
Hancur aku (hancur aku)

Antara lagu lain yang tersenarai dalam drama Patahnya Sebelah Sayap ini ialah 

Tajuk : Lebih Dari Kata 
Penyanyi : Erul Samah 

Tajuk : Satu Peluang Lagi 
Penyanyi : Fiq 



Tajuk : Serpihan Jiwa 
Penyanyi : Fidz 

Tajuk : Dustamu
Penyanyi : Milla Bellynna 


Ok la itu saja yang cik ash ingin kongsikan dengan korang semua.. selamat layan lagu dari Drama Ost Patahnya Sebelah Sayap hihihihi... 


You Might Also Like

3 ulasan

  1. Layanzzzz ... Tak sabar tunggu episod seterus nyer ...

    ReplyDelete
  2. Alaa... tak tengok drama.. lagu pun tak pernah dengar lagi.. nanti nak cari kat YouTube

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017