Asma Felt Box Pembekal Kain Felt Dan Bahan Kraf

March 31, 2017

Asma Felt Box Pembekal Kain Felt Dan Bahan Kraf 
Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya. 

Siapa kat sini minat sangat buat kraf di sini ekin nak share dengan anda semua ,lepas ni sangat mudah kalau korang nak shopping barang kraf sebab ekin ada terjumpa laman web yang menjual Kain Felt dan bahan-bahan kraf. 

Ekin sendiri salah satu peminat tegar kraf masa bujang dulu la selalu duk shopping.. hihihihihi.. sejak jadi wife jadi malas nak buat kraf lagi pulak tak taw tempat kat kedah ni nak cari barang kraf. Sekarang apabila ekin dah jumpa website Asma Felt Box  teruja sangat sebab tengok barang-barang kat situ semua yang ekin ada nak taw.

Di Asma Felt Box ada menjual barang-barang seperti kain Felt , Butang Keychain,Brooch Bahan kraf, Button,Ribbon, Peralatan menjahit dan banyak lagi.. Dekat bawah diantara barang-barang yang terdapat dekat asma felt box :-

Kain Felt  ( Klik nak tengok yang lain)
Button Bunga ( Klik Nak Tengok Yang Lain)
 Black Brad ( Klik Nak Tengok Yang Lain)

 Starter Kit ( Klik Nak Tengok Yang Lain)

Itu saja yang kongsi dengan korang semua nak tengok lebih banyak lagi barang yang ekin tunjuk di atas tu boleh usha terus ke website  Asma Felt Box taw sebab banyak lagi barang-barang kraf dan lain yang di jual.

Ini berita baik buat korang yang nak shopping dekat asma felt box dengan setiap pembelian melebihi RM100 di website sahaja akan dapat free poslaju. Barang akan dipos setiap hari kecuali Sabtu,Ahad dan cuti umum. Pembayaran sebelum 12 Tengahari akan dipos hari yang sama. 


You Might Also Like

6 ulasan

  1. alahai comey betul starter kit dia

    ReplyDelete
  2. semalam pun masuk ke diy.
    boleh sawan tengok barang-barang kraf ni kan
    kak an ni cuma tak pandai ja nak buat, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk DIY harus banyak barang ambik semua ada hahahaha

      Delete
  3. felt craft.
    sedang merasuk jiwa aida skang, ekin.
    as at now tgh on projek utk hadiah hari guru anak-anak aida.
    in shaa Allah.

    ReplyDelete
  4. Suka nya tengok barang2 kraf nie.. Tapi tak kreatif..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017