Tempahan Design


Assalamulaikum... ekin nak bagitaw dekat korang yang selalu mai blog ekin ni kan..so kepada sesiapa yang ingin menempah watermark, header, fb cover boleh la nak tempah dengan ekin...

Tempahan di buka sekarang...


Syarat Untuk Tempahan

1. Emelkan kepada saya  ke ash.rie8506@gmail.com 
2. PM fb Sharifah Ashikin Syed Ali
3.Buat pilihan nak design apa, warna untuk diguna baik anda carikan warna code HTML untuk memudahkan warna yang anda ingin kan...
4.Setelah bersetuju melalui perbincangan yang dibuat ,perlukan buat proses pembayaran lepas tu baru saya design yang anda ingin kan..
4. Pembayaran boleh di buat dengan account maybank sahaja..
5.Untuk tukar semula design hanya 2 kali sahaja lepas tu tak ada dah...

Hasil design daripada cik ash

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017