Jom Aktifkan Mykad

January 14, 2015



Syarat-syarat untuk menyertai Contest ini ialah:

  1. Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia. Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Tetapi entri anda perlu fokus pada keyword Jom Aktifkan Mykad  
  2. Setiap bloggers boleh menghantar seberapa banyak penyertaan. Tetapi penyertaan yang berjaya berada di Rank 1-10 google Malaysia untuk keyword "Jom Aktifkan Mykad" akan dipilih sebagai pemenang tempat pertama hingga kesepuluh.. Setiap blogger hanya layak memenangi satu hadiah sahaja.
  3. Jangan lupa letakkan banner Pertandingan pada entri yang anda hasilkan. (Sekiranya tiada banner pertandingan, entri anda tidak akan dinilai)
  4. Letakkan link entri penyertaan anda di ruangan komen entri ini.
  5. Di akhir entri anda letak ayat ini " Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com
  6. Cabaran Contest ini akan berlangsung sehingga 2 Mac 2015. Walaubagaimanapun tarikh tutup penyertaan ialah pada 22 Februari 2015 (Ahad) iaitu seminggu sebelum contest ini berakhir.

Kriteria Penilaian Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad

Penilaian Blog akan dilakukan terhadap SEO melalui kata kunci "Jom Aktifkan Mykad" yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh 3 Mac 2015.

Blog yang berjaya mendapat Rank pertama melalui hasil carian Google bagi kata kunci tersebut akan memenangi tempat pertama Contest ini, Rank kedua memenangi tempat kedua, Rank ke tiga tempat ketiga dan seterusnya... 

Senarai Hadiah Pertandingan Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad

Hadiah terkumpul Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad, berjumlah RM1350.00.. Berikut merupakan senarai hadiah bagi Contest ini:
  • Tempat Pertama  : Wang Tunai RM500
  • Tempat Kedua     : Wang Tunai RM300
  • Tempat Ke Tiga   : Wang Tunai RM200
  • Hadiah Saguhati (Tempat Ke 4-10) : Wang Tunai RM50 bagi setiap pemenang
 " Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com


JOM RAMAI2 JOIN CONTEST NI.... 



                                     NAK JOIN SEGMEN BLOG EKIN JOM KLIK
                                 SEGMEN: SELAMAT HARI LAHIR BY CIK ASH

You Might Also Like

11 ulasan

  1. Good luck kak.. shad dah tak ada harapan dah.. mula2 dekat page 1/2 google carian. pastu dah ke page 4 nak masuk 5.. heheheh :D

    ReplyDelete
  2. goodluck . jom singgah entri saya jugak , baru join :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    ReplyDelete
  3. Salam buat Cikash.....semoga berjaya dengan Contest SEO Jom Aktifkan Mykad.

    ReplyDelete
  4. Selamat berjaya di dalam contest yang hebat ini

    ReplyDelete
  5. @sha dhira akak pun macam tak ada harapan gak la... hhhu

    ReplyDelete
  6. Makin ramai yang join contest seo Jom Aktifkan Mykad. Moga entri berada dikedudukan yang baik.

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017