Cik Ash

Personal | Lifestyle | Food |Review

Sabtu, 10 Disember 2016

Pemenang Birthday Giveaway by KasihkuAmani

Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar untuk hari ini... ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat la ya... 

Alhamdulilah rezeki blog lagi akhir bulan December  aritu blog cik ash  ada join giveaway yang by kasihku amani.. dah pada 1 december aritu dah umum pemenang.. alhamdulilah rezeki ekin menang giveaway.. 

Tak sabar nak terima hadiah dari sha ni.. hihihihi 

Bisnes Air dan Dessert Mampu Mengubah Ekonomi

Bisnes Air dan Dessert Mampu Mengubah Ekonomi  | Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar ekin harap semua sihat walafiat ya..



Harga barang naik tapi gaji tetap sama. Memang ramai yang merungut tentang masalah ini. Tapi apa guna merungut sahaja tanpa jalan penyelesainya. Tak kan nak terus merungut dan hidup kesusahan.

Kita anda boleh mengubah hidup anda kepada yang lebih baik dengan memulakan bisnes makanan air, dadidh dan desert. Ia boleh dilakukan sambil bekerja.

Ini kerana penyedian bisnes air tidak memerlukan masa yang lama. Anda juga boleh menyiapkan lebih awal seperti dadih dan dessert hotel. Yang bestnya keuntunggannya amat tinggi.

Anda cukup bertuah kerana ada panduan yang menarik melalui video step by step seperti dibawah:

MODUL 1 : 14 JENIS AIR BALANG POPULAR
MODUL 2 : CARA MEMBUAT AIR DARI
BISNES AIR PADA KUANTITI YANG KECIL
MODUL 3 : CARA MEMBUAT ANEKA DADIH SPECIAL
MODUL 4 : MEMBUAT MOUSSE IN THE CUP
MODUL 5 : CARA PENGIRAAN KOS
MODUL 6 : CARA BUAT BISNES AIR & DESERT

Pakej ini bukan sahaja mengajar anda membuat
air, dadih dan dessert hotel. Malah turut mengajar anda cara memulakan bisnes putu anda. Cara memulakan bisnes air, dessert dan dadih. Elok anda tonton videonya terlebih dahulu dibawah:

Tonton Video Bisnes Air

Bukan itu sahaja. Anda akan belajar pelbagai jenis air, dadih dan dessert seperti dibawah:

14 JENIS AIR
1. Air Tebu (Anda diajar cara pantas mengupas kulit tebu, cara guna mesin tebu dan cara jualan air tebu)
2. Air Kelapa (Anda diajar cara mengupas kelapa dan penyediaan air kelapa)
3. Air Cendol Pandan (Anda diajar cara membuat cendol hijau, air santan tahan lama,  air gula merah power dan merebus kacang merah)
4. Air Asam Tiga Rasa (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
5. Air Asam Boy (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
6. Air Asam Girl (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
7. Air Jambu Asam (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
8. Air Katira (Anda diajar cara untuk membuat air katira kos rendah dan air katira kos tinggi)
9. Air Abc Rock (Anda diajar cara pembuatan air ABC Rock)
10. Air Teh Bunga (Anda diajar cara pembuatan air Teh Bunga)
11. Air Mata Kucing (Anda diajar cara pembuatan air Mata Kucing)
12. Air Tembikai Laichi (Anda diajar pembuatan air Tembikai Laichi)
13. Air Carrot Susu (Anda diajar cara pembuatan air karet susu)
14. Air Tembikai Susu (Anda diajar cara pembuatan air tembikai susu)

5 JENIS DADIH NEW EDITION
1. Dadih Tebu
2. Dadih Kelapa / Jely Kelapa
3. Dadih Dari Lebihan Bisnes Air
4. Dadih Dari Minuman 3 in 1
5. Dadih Original Menggunakan Perisa & Pewarna

7 JENIS MOUSSE SPECIAL EDITION
1. Chocolate Mouse In The Cup
2. Tiramisu In The Cup
3  Cheese Mousse Layer Chocolate Cheese Mousse
4. Vanilla Mousse in The Cup
5. Banana Cheese Mouse In The Cup
6. Strawberry Mousse In The Cup
7. Manggo Mousse In The Cup
8. Teknik menghias icing di atas mousse in the cup

Jom tonton video preview untuk panduan yang sangat menarik seperti di link di bawah:

KLIK TONTON PREVIEW BISNES AIR

Semoga maklumat ini membantu anda mengubah hidup kepada yang lebih baik untuk keluarga anda.

Ikhlas
Sharifah Ashikin Syed Ali

Jumaat, 9 Disember 2016

365 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria

365 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.. 


Klik Banner Untuk Join 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...