Jom Usha Origami

February 09, 2015

Jom Usha Origami 

Assalamualaikum....Hai, selamat malam semua... ekin ada nak share cara-cara nak buat origami ni... teruja tengok banyak sangat cara nak buat... so sesiapa yang teringin mencuba buat origami ni untuk anak ke, diri sendiri ke suami ke n sesiapa saja boleh buat atas kesabaran anda mengikuti cara tunjuk ajar di website itu... klik banner di atas nak ke website origami ataupun klik SINI.




Selamat Mencuba Buat Origami Yang cantik2..

You Might Also Like

11 ulasan

  1. wah..banyak rupanya bentuk origami ni..nice sharing

    ReplyDelete
  2. Wah-wah.. banyak aktiviti bila hujung minggu kalau ada tutorial origami ni. Shad suka gak buat origami.. hehee.. :D

    Kak ekin, ni la entry yang kita sembang kat ig hari tu, contest yg ada masak2 tu.. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/02/jom-masak-dan-tebus-wang-tunai-its.html (shad da daftar, hehe). Jom kak daftar.

    ReplyDelete
  3. Memang boleh leka tau buat origami ni :)

    ReplyDelete
  4. origami?
    hmmmm kegemaran anak dara aida ni...

    ReplyDelete
  5. menarik ni . terima kasih perkongsian kak

    ReplyDelete
  6. nk try buat lah nka bg hadiah kepad top commentar heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try2 bertuah yg dapat nanti tu...... hihihi

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017