Alhamdulilah Menang GIVEAWAY by Ummialyaanas

April 02, 2015



Assalamulaikum... alhamdulilah bersyukur blog Cik Ash tersenarai memenangi giveaway Dari blog Ummialyaanas..

tak sangka bertuah dapat Tudung AidiJuma White Label Cherry tu..  no bertuah untuk giveaway ni no 45...  Tak sabar nak tunggu Tudung ni sampai boleh la bergaya balik Kelantan nanti hihihi... nampak muda nanti pakai Tudung ni

Terima kasih kepada kak Ummialyaanas diatas hadiah tudung yang sangat comel lepas ni boleh la beraidijuma la hihihi... seseiapa yang telah join giveaway ini jom pergi terjah keputusan pemenang ni mama taw anda salah seorang yang bertuah.




You Might Also Like

20 ulasan

  1. Replies
    1. Adesas tersalah alih komen kak JM xnampak pape guna hp kecik gini la... rasa sayang la bagi tudung ni kat kak JM. Hihihi

      Delete
  2. kan da cakap.. Kak Ekin kalau join segmen mesti dapat punya.. hahaha.. tahniah2.. nnt da pakai jangan lupa hapdet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT cakap bila tu... ada gak kak ekin join xdapat tu... hihihi... last2 join GA. Tu la sapa ada yang tnya apa tips menang jah ni

      Delete
  3. tahniah ekin
    lepas ni bergaya sakan la

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017