Terima Kasih Scdha Sein (SS)

April 02, 2015


Assalamulaikum...

Hai!!! ekin update guna Tablet vs HP ni tak ada orang buat kan... Tablet menaip hp letak gambar... dua keje ekin buat taw... ni pun entri autopost tak nak mnyepikan blog ni tanpa update....

Ok la ekin tak sangka gurau ekin di blog Kak Farrah aritu dengan SS menjadi kenyataan akhirnya sampai gak setem dan disertakan keychain dari singapore terr... teruja cheq hahaa cakap kedah sikit
                                                 
                                                     ..

OK sesiapa yang ingin mengenali Scdha Sein dengan lebih dekat boleh terjah ke blog SS ya... blog  SS banyak menceritakan tentang travel di luar negara taw so mudah yang mana ingin merancang pelacongan boleh rujuk blog SS.. ekin teruja baca blog as walaupun secara readers ada la gak komen secara pukal masa saya tengah free hhahah.. biasa la surirumah tak ada nak buat apa on9 la kejenya.. ekin on9 bukan saja2 taw join giveaway blog ada rezeki dapat hadiah hihihi...

You Might Also Like

21 ulasan

  1. untung lah dapat dari SS...siapa x kenal si SS a.k.a Kak Nam tu...baik orang nya..PERAMAH lagi..rugi klau x kenal beliau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak JM dia memang peramah sangat...

      Delete
  2. bestnya dapat brg dari kak SS...nak jugak!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak siti email kat ss alamat nanti smpai la hihijiji

      Delete
  3. Wowwww... Cepatnya posmen hantar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS hantar bila tu... xtaw ada surat smpai... hihihi.. anak saudara bawa masuk surat baru taw surat utk ekin... memang xtaw ss htr... terfikir sape la htr ni

      Delete
  4. @Jari Manis

    amboi kak JM, puji melangit yunk awak tu...hehe. tp memg betul pn :-)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  5. Tahniah dan tahniah lagi sekali... hehehe.. murah rezeki kak ekin.. :D

    ReplyDelete
  6. Gumbira ekin dpt setem SS vogue tu :)

    ReplyDelete
  7. woaaaah akhirnyaa sampai =) syiok sungguh (ss)

    ReplyDelete
  8. Tahniah Kak Ekin...rezeki2 :) Ole2 dari singapore..hehe :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017