Bersabar La Tak Lama Dah Tu

June 04, 2015



Hai selamat petang.... reader blog Cik ash buat apa petang ini....
ekin saja suka2 nak share hihihi.... Alhamdulilah cik ash  masih lagi bertahan puasa hari ini sampai sekarang ni.... gastrik ni dah nak menyerang balik harap ok la dah berbuka nanti...

Perut cik ash dah berbunyi berapa kali dah menandakan perut kosong ni... termenung memikir nak masak menu apa nak berbuka nanti ni... ada ideal tak yang ringkas2 jah... lauk dalam peti ais ada lauk ayam dan sayur saja...

Aktiviti mengebom blog kawan-kawan pun slow hari ini  tak berapa cekak nak menaip guna hp ni.... entri ni cik ash guna tablet suami....maafkan cik ash tak terjah blog korang ya....

,Chaiyok Chaiyok cik ash ada  baki 1 hari lagi ni... harap misi berjaya nanti....




You Might Also Like

12 ulasan

  1. artikel lama, kami tak benarkan.. maaf :(
    untuk mengelakkan spamming dari user yang tak
    bertanggungjawab

    ReplyDelete
  2. Lunaskan hutang ye..boleh...boleh,.

    ReplyDelete
  3. akak nasib dah settle masa bulan Syawal yang lepas.. alhamdulillah setakat nih tak terbabas lagi laa..

    ReplyDelete
  4. slow2 pon sllu jadi carta teratas jugak kan kak
    dah ok belum

    ReplyDelete
  5. Tabah berpuasa.
    tahniah...
    minggu depan da puasa kan?

    ReplyDelete
  6. kiranya dh habis puasa ganti lum nih

    ReplyDelete
  7. kalau gastrik mmg 'sakit' sikit bila berpuasa..sabar ye

    ReplyDelete
  8. harini mesti posa sampai habis ya ekin..hehehe

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017