Hello December 2016

December 01, 2016

Hello November 2016
Hasil carian imej untuk hello disember
Hello December



  Assalamualaikum...Selamat pagi semua... hari ini bermula bulan baru iaitu bulanDecember 2016.. Sekejap sahaja dah masuk bulan December kan...sebulan lagi nak masuk tahun 2017 cepat sangat... 

Sepanjang bulan  November aritu aktiviti menulis agak kurang sangat bila ada sifat kemalasan dan keadaan diri tak beberapa sihat sangat...bila sakit kepala menyerang blog tak dapat nak update.. biasa la bila angin gastrik naik kepala ni la akibatnya... aktiviti blogwalking pun ekin kurang... ni masih belum sihat lagi...

Ok la dekat bawah ini adalah hasil penulisan ekin dekat blog sepanjang November  2016 sangat kurang pada bulan-bulan lepas , tu pun entri giveaway, review dan drama banyak hahahahaha...biasa la ekin ratu giveaway dan drama hahahahaha.






You Might Also Like

17 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017