Spin Mop Magic Mop + Cleaner Bucket + 2 Mop Heads

November 30, 2016

Spin Mop Magic Mop + Cleaner Bucket + 2 Mop Heads | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar untuk hari ini... ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya... 

Baru-baru ekin ada shopping barang kat lazada memang dah lama ekin nak benda ni.. bila tengok ada jualan murah ekin pun suruh suami beli satu hihihihihi... suka sangat apabila dapat Spin Mop Magic Idaman ni hahahahaha.. 

Spin Mop Magic sangat memudahkan kerja megelap lantai dengan mudah sangat.. tak sakit dah tangan untuk perah kain mop tu... selalu guna yang style lama nak bagi kering air kemain perah mop tu kan.. 

Dekat lazada sekarang ada jualan murah-murah sedang berlangsung so kalau nak dapatkan Spin Mop Magic ni boleh la klik  Spin Mop Magic Mop untuk beli.. 

 photo signature_4.gif

You Might Also Like

14 ulasan

  1. Tak payah susah susah nak perah mop macam dulu lagi 😍 senangnya jimat masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah betul tak yah nak perah mop senang sangat

      Delete
  2. mak aii, murahnya, saya belikan untuk mak kat go shop ke wow shop harga rm149 kot huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah tengok kat go shop mungkin hak dia molek lagi kut

      Delete
  3. Kak farah dh pernah beli ekin sblm nie..guna sampai lunyaii dah.mih..mih..mih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taw2 kak farah pernah shopping hihihihi

      Delete
  4. wahhh! harga pon boleh tahan tu kak..

    ReplyDelete
  5. Dh ada beli n guna.
    Memang nudah dan berbaloi

    ReplyDelete
  6. Pergh!! Murah ye..
    Memang memudahkan kerja mengemop la lepas nie..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017