Keywords Blog Cik Ash #25

December 03, 2016

Keywords Blog Cik Ash #25 |  Assalamualaikum... Hai korang semua.. harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat.


Seperti biasa la bila awal bulan ni  ekin nak share keyowords untuk bulan November 2016  aritu tengok gambar dekat atas tu... Ada yang sedang cari Razia Sultan, Patahnya Sebelah Sayap,Lagu Patahnya Sebelah Sayap, Drama 7 Hari mencintaiku , Cik Bunga Encik Sombong, seluar munafie,roti sosej gulung, dan sample free coklat.


Manakala dekat nuffnang pulak carian di atas adalah review munafie,lagu patahnya sebelah sayap,ucapan selamat pagi di jumaat pun ada orang cari hihihihi, bank kerapu, gambar baim,drama 7 hari mencintaiku,gegar vaganza ,be careful with my heart dan parzan dastur picture.. 

Ok la itu saja yang ekin ingin kongsi dengan korang semua... jumpa lagi di lain entri... 

 photo signature_4.gif

You Might Also Like

11 ulasan

  1. wah ! semua pasal dram yang menjadi hit ni

    ReplyDelete
  2. Banyak keyword trending semasa ya cik ash 😍 moga makin murah rezeki

    Sebab trafik banyak



    ⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. memang best kak farah mata mirza comel hahhahaha

      Delete
  4. smpai skrg x tgk pun razia sultan tu ekin hahaha

    ReplyDelete
  5. Keyword semasa banyak..
    Hihihi..
    Bagus la macam nie..
    Boleh ambil wak posting nanti..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
  6. Razia Sultan tu memang popular..
    Sha ada la tengok sikit-sikit.. memang best..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017