Shell Helix Hx7 S/S Oil 10W-40 5L Engine Oil

December 04, 2016

Shell Helix Hx7 S/S Oil 10W-40 5L Engine Oil | Assalamualaikum..Hai korang semua apa khabar untuk hari ini cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..
Ni ada lagi produk yang cik ash beli di lazada iaitu Minyak Hitam untuk kereta suami..ye ke minyak hitam cik ash pun tak taw hahhahaha... selalu duk beli dekat tesco bila tengok ada promosi jer.. baru-baru tertengok dalam lazada ada jualan promosi murah pada harga cik ash  beli sokmo so apa lagi suami cik ash dapatkan satu Shell Helix Hx7 S/S oil 10W-40 5L Engine Oil ni..

Barang sampai dengan selamat melalui penghantaran SKY NET kulim... so sekarang masih ada promosi lagi minyak di atas so sesiapa yang ingin shopping boleh klik dekat gambar bawah ni



You Might Also Like

3 ulasan

  1. company unni ada jual ni..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh ya ke... nanti boleh beli dengan unni la

      Delete
  2. Sale.. sale.. banyak boleh jimat time sale nie..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017