Wall Facebook Saya Kena Terjahhhhhh Dengan Dj Radio GRFM & Geng2

July 27, 2011




Pagi tadi lebih kurang pukul 11 lebih2 perasaan ekin tertiba berdebar-debar.. kenapa ni kenapa ni.. ekin tertanya sndiri.. rupa2 nya ada satu kejutan telah di buat oleh dj POK DOGO a.k.a WAK PAKEK distesen radio GRFM (Generasi Revolusi FM) iaitu segmen terjahhhhhhhhhhhhhh my wall facebook.. hahahahahhaha... terjah ni dimulai dengan bro Otapir Cik Lie (memang pantas la skuad terjah no 1 ni.. semua bro selongkar...hhaaaha.. smpai kan ayat2 jiwang terbongkar dan lepas tu ramai yang masuk kat umah saya hahhahahhaha... orang2 yang berikut yang terlibat dalam seisi terjah wall facebook saya adalah  jeng2 jom2 kita kenal dengan dia org gak.. hehehhehehe  Wawa Ganu, Aliz Si Tikar Mengkuang,Puteri Keriput (vna hampir2 rahsia terbongkar tadi.. hahahhaha), Bro PianUlar Sawa(nasib baik tak kena patuk tadi.. hahahahhaha), Ijam Jalil (selongkar bab makanan leh bagi kat ijam...hahahhahah..ni msti kuat makan kan kan.. jgn marah  nnti kena jual la), PokChix Dean (terima kasih dengan lagu arab tu.. hehehehe) , Penjaga KedaiPauh Req'gan,Siti NabilaMuhamad Nazri Yot (kuat gak selongkar ni.. hahahhahahah), Mie Bahau (hahahhahaha ni pun banyak gak sekodeng)  Dayang Ku Amira Anis  , Pisang Salai, Onelyone Omey, Rähmäd ThëCröwramai sungguh yang terjah tadi.. smpai x sempat nak balas komen.. sory2 la kalau ada yang ekin tak balas komen bkn x nak bls kebetulan line broadband x ok tadi... mcm2 telah di selongkar oleh the geng GRFM.. Yang ekin xleh lupa bab rahsia di sebalik kentut..hhhahhahahah... siapa yang  dapat sekodeng pasal ni ok2 dah jumpa siapakah orgnya ni dia Yob Pekabo. 


GENERASI REVOLUSI FM MEMANG TERBAIKKKKKKKKKKK.. jom2 kita dengar radio GRFM WEBSITE  & Fan Pages GRFM best sangat2 taw.... saya happy di sana.. dj sportinggggggggg semua2nya. 













You Might Also Like

1 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017