Rexona FreshProtect Kit Winner By WOOP.my

July 11, 2015

woop


  Assalamulaikum...
 Hai reader blog Cik Ash apa  khabar sihat ke..dah tak lama nak Raya kan...

Aritu ekin  ada join satu Website WOOP.my Jawab Soalan Dapat Point boleh tukar dengan barang macam2 seperti Rexona,soflan,joy,dumil, dan banyak lagi..
Lepas tu Woop.my ada mesej ekin berjaya dapat rexona ni... Kena isi alamat ekin isi.la...


ekin isi alamat bulan 6 hari tu 2 hari lepas barang rexona ekin menang tu dah dapat ni tengok kat bawah ini

muka depan kotak 

Inilah rexona untuk men dan women.. 
boleh la abang satu ekin satu.. hihihi


Voucher 

untuk komen pasal rexona ini

Ini penerangan tentang rexona

Apa tunggu lagi  Jom la sertai WOOP.my boleh klik link >>>> Daftar Sini .. isi maklumat dia ingin ikut la arahan dia.. jangan lepaskan peluang ini...



Ekin juga ingin mengucapkan terima kasih kepada Kak Farah yang memperkenalkan website WOOP.my .. Hihihi.. 



You Might Also Like

16 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017