Kerana Mu Johan Ariff Asari Spontan Ketika Boring

December 30, 2011


Hai semua rakan2 pembaca blog ekin.. sudah lama ekin mendiamkan diri tanpa menulis di blog ni.. mesti korang rindu coretan2 ekin kan... so pada hari ini ekin kongsi suatu cerita tentang satu group yang ekin join.. group ni memang happenig sangat2.. admin2 dan rakan2 di sana semua terbaik.. berbalik pada cerita yang ekin nak kongsi ekin ni suka berkarya... kemalrin masa duk saja2 ekin cipta dialog spontan antara ekin dan Johan Arrif a.k.a BOTAK. ok di bawah ni ekin sharekan..




Dialog antara johan n saya hu3. Jgn jeles ni lakonan aja2

Ekin: Assalamualaikum johan. Rindu sama kamu. Hu3. 

Johan: walaikumussalam. Rindu juga sama awk. He2. 


Ekin: wah terharunya awk bls tweet sy. Senyum tak perlu kata apa2. awk sihat ke. Mcm ner skrg dgn lakonan awk. 


Johan: alhamdulilah buat masa baik2 aja.


Ekin: suka dgn lakonan awk bersahaja. Tambh lg cerita cinta elysa n ajaibnya cinta. He2.


Johan: terima kasih awk ats sokogan awk ats karier sy ni. InsyaAllah akn cuba yg tbaik lg.


Ekin:Saya Harap awk akan terpilih percalonan ABPBH 2011 nanti.. saya

undi awak.. 

Johan:InsyaAllah.. semua anugerah tu hadiah untuk peminat kalau saya menang malam tu.. terima kasih atas sokongan awak.. :)

Ekin: Sama-sama.. hu3

Then lepas tu ekin dah x taw nak tulis apa... tggu di lain hari pulak.. hu3.. jangan marah.. komen2 la sikit tentang dialog ni.. jangan duk like jer.. hahahahhahaha

ekin tak sangka pulak terpilih post ni terpilih di group ni... admin kat sana suruh dapat komen sampai 2000.. tak pandai nak tarik org baca post kita ni.... kita taw coret2 jer.. nak ajak ore komen tak kut.. biar la... xde pape pun.. angan2 kosong jer.... semoga group johan yang ekin join terus aktif.. smpaikan group n pages yang ekin jaga tak update di sebabkan join group yang happenig... suka sangat2 bila berbual dengan johan asari di group tu.. memang pelakon yang tak sombong dengan peminatnya...


JOM JOIN GROUP Support Johan Asari kat sana memang meriah dengan kawan2 yang sporting taw.. 


You Might Also Like

0 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017