CPUV Nuffnang July 2016 On Going

July 24, 2016


CPUV Nuffnang July 2016 On Going | Assalamualaikum, Hai korang semua... alhamdulilah rezeki dari nuffnang untuk bulan July ada On Going ... ekin dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk Uniever Vaseline Vict pada 11 July , Acer Revo One Hello Kitty pada 19 July, dan GE Takaful Awareness Campaign pada 19 July dan AstroCirclr Kid's Club pada 21 July.

Ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada Mr.Nuffnang  nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. kalau  korang nampak iklan tu bergayut-gayut korang tolong la klik terima kasih. 

 photo signature_4.gif

You Might Also Like

14 ulasan

  1. hi Ash ... Hihihi , saya dah klik dah selalu ke blog kamu bila nmpk ads bergayut , kikiki ... Ash klik lah jugak di ruangan nadia ye if nmpk ads bergayut di blog nadia ... Hihihi terima kasih =)

    ReplyDelete
  2. Kak.. Tag akak kat GA ni...

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/07/travelog-faghuzikompilasi-travelog-7.html

    ReplyDelete
  3. hi cik ash! all the best!
    thanks join my segment :)

    ReplyDelete
  4. lama dah ika tak bukak nuffnang ika . hahahahaha . tak tahu la dah banyak mana hasilnya .

    ReplyDelete
  5. alamak...mn nk cek mcm yg screenshot tu..sbb kat blog pon ade vaseline ni tp tak tau nk tgk mn..

    Jom tgk kat sini.. Raver Si Sotong Vs Hipster Bermisai Lentik

    ReplyDelete
  6. Banyaknyaaa! Murah rezeki cik ash :)

    Siqah klik banner awak kalau nampak tergedik2 tue.. Datanglah singgah blog siqah dan klik juga kalau nampak tergedik2 tue ye.. Hehe. Thank you cik ash :)

    ReplyDelete
  7. Wewit..murah rezeki tu😊😊😊

    ReplyDelete
  8. tahniah ekin...
    aida besok in shaa Allah nak cash out.
    berbulan2!!!

    ReplyDelete
  9. Tahniah Kak EKin :) murah rezeki..

    ReplyDelete
  10. Banyak cpuv melekat.. Cik Mimie satu pun xde, nuff dah merajuk agaknya.. heee

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017