Pengomen Popular Januari 2015 Blog Cik Ash

February 02, 2015




Hai rakan-rakan... selamat petang... Kini tiba keputusan senarai calon  TOP 10  Pengomen Popular Januari 2015 di blog Cik Ash ni....  ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.... semoga andasemua teruskan memberi komen di blog ekin ini.... jangan segan-segan taw.... Kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist ekin iaitu BLOGLIST TOP COMMeNT disiber blog ekin.. ekin x berkemampuan nak beri hadiah mcm2 kepada mereka yang bertuah ni... inshaAllah kalau ekin dimurahkan rezeki nanti ekin akan bagi... doa2 kan ekin dimurahkan rezeki semua apa yang ekin rancangkan... 

Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah 8 orang perempuan 2 orang laki.... Jom terjah mereka..

Amizaa

Calon pemenang segmen hari lahir inshaAllah nanti ekin akan umunkan... pemilihan calon sedang berjalan.. huhuhu... 

You Might Also Like

23 ulasan

  1. Tak boleh jadi ni. Bulan ni saya nak tersenarai juga. Haha

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada mereka.. kebanyakkannya rajin juga komen di blog Eyda..

    ReplyDelete
  3. wahhh.. pengomen no 1 tu.. banyaknya komen.. hehe :D

    ReplyDelete
  4. @sha dhira 2 kali kena bom.... kali kedua 46 saja komen... hihihihi

    ReplyDelete
  5. Eh eh ekin mcm x percaya je sis JM masuk list januari :-). Terima kasih juga sudi sggah d blog sis tu ye

    ReplyDelete
  6. Ada terselit nama akak lah. Selamat menempuh Februari, Ekin :)

    ReplyDelete
  7. @Jari Manis hihihihi... kena percaya ni adalah benar... hahahhaha

    ReplyDelete
  8. Untunglah siapa yang jadi pengomen tegar blog ni ..

    Malaysia Best Blog 2015

    ReplyDelete
  9. salam kenal ... mrk semua tu mmg peramah ...

    ReplyDelete
  10. Kita TAG awak

    http://fuzamusa.blogspot.com/2015/02/liebster-award-feb-2015.html

    ReplyDelete
  11. @HASRUL HASSAN hihihihi... wahhhhh terharu Bro HH komen blog ekin ni...

    ReplyDelete
  12. @Cetusan Minda salam kenal... yup betul mereka semua memang peramah walaupun kenal dalam alam maya n blogger

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017