Pengumuman Pemenang Segmen : Selamat Hari Lahir By Cik Ash

February 03, 2015




Hai!!! Selamat Malam...Kini tibalah saat-saat yang dinantikan pengumuman pemenang Segmen Selamat Hari By Cik Ash. Terima kasih kepada semua yang sudi menjayakan Segmen Hari Lahir kali ini. Kalau ekin ada rezeki, ekin akan  buat giveaway pulak akan datang :) . Maaf agak lewat ekin umunkan pemenang ni... nak pilih yang terbaik kan... 

Pemilihan calon-calon yang join segmen ekin pilih sendiri tak guna random.org xtaw nak guna macam ner la...hihihi...10 orang yang bertuah ekin akan masuk bloglist di  sidebar blog
ekin... jangan risau semua yang join segmen ekin ada dalam bloglist...ada yang dah tersenarai automatik dalam blogist ekin... kena rajin2 tengok di sidebar  dalam bloglist mengikut kategori ya... 


 blog bertuah segmen 


Bloglist Top Comment 


Bloglist My Lovely
RizaRos (sepupu ekin ni hihihi)


6 Orang yang  tak ada dalam senarai Bloglist diatas mereka semua ekin letak dalam 
Blog INI


Ekin minta maaf kepada semua yang join segmen ekin ini jer yang mampu ekin lakukan untuk memberi perhargaan kepada yang segmen ekin... terima kasih ekin ucapkan kepada yang menjayakan segmen ekin ni... InshaAllah ada rezeki ekin  buat Giveaway pulak nanti... 

Salam Sayang Dari Cik Ash Comel hihihihi

You Might Also Like

22 ulasan

  1. Top comenter? Mcm tak jer. Hehehe. Tq Ekin... Nnt klu ad GA kabo deh.. :p

    ReplyDelete
  2. @Papaglamz toP comment buan januari la... cek tengok entry bawah2 tu.. apa daaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. waahh....tahniah kepada yang tersenarai....eh..nama kita pon ada laa terselit....mekasih yerrr hehehehehe

    ReplyDelete
  4. yeay..sis JM berada dalam list To Comment...terima kasih Ekin

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada 10 blogger segmen yang bertuah tu ye

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semua yg terpilih...

    ReplyDelete
  7. @Jari Manis sama2 kak JM.. terima kasih gak sebab akak sudi komen di blog ekin ni... :)

    ReplyDelete
  8. tq cik Ash ;)
    saya tersenarai dalam bloglist nie')

    ReplyDelete
  9. Ohhhh sy bertuah !!! Terima kasih ekin ! Semoga murah rezeki awak

    ReplyDelete
  10. @Cik Ash

    bhahaha xpela Kak Ekin nak masukkan situ jugak hehehe..

    ReplyDelete
  11. thank you Kak Ekin..
    masuk dalam bloglist pun hadiah maaaa =)
    tak semestinya kena pos pos kan..
    keep up the gud work.. aceceh..

    ReplyDelete
  12. @CT Humairah CT tOP comment setiap bulan.. hihihihi

    ReplyDelete
  13. @CT Humairah sama2... terima kasih ga buat CT yang banya komen blog akak.....

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum!

    Kikiki! really? eh! mata Hana ni rabun agaknya! hohoh ThankYou cik Ash sbb pilih Hana masuk bloglist cik Ash!.*Muahhh! :D

    http://cicihana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Phewitt nama sy pun ade... kikiki

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017