5 Hari Internet Problem Tak Ada Mengebom Blog

April 27, 2015


Assalamulaikum.. hai reader blog Cik ash.... maaf 5 hari ekin sepi Dari blogwalking blog korang ya... ekin mengalami tenet problem tak boleh nak connect internet biasa la TM kan mesti ada masalah la tu..  boring yang amat tak ada internet ni nak usha resepi baru tak dapat la, nak tengok n jalan2 blog korang pun tak boleh... ada tv pun banyak cerita best tapi ekin tak nak la menggangu nak mentua nak tengok cerita dia... so ekin layan jah cerita yang dia tengok astro WarNa febretnya rancangan Lawak hihihi.. kalau ada anak saudara ni diaorg layan kartun...  abang pulak keje balik keje pukul 8.30 baru sampai.. makan malam dalam pukul  9... lewat makan malam..

so internet dah OK ekin akan bayar aktiviti mengebom blog singgah hendap jah ni.. tapi nampak gaya kena buat list senarai ni ramai pulak permintaan nk suruh bom blog ni.. hahaha.... 5 hari tak on9 komen blog 44 komen di bom boleh mamafarhanah dan ramai lagi... whatsup 500noti hang hp... Facebook pulak 100 noti.. jenuh nk membukan baca hahaha...

You Might Also Like

18 ulasan

  1. Laaaa ciannya.... Problem gapo mek???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tm kata bil lebih limit kredit... sebulan jah xbyr tu...

      Delete
  2. seksanya kalau tak ada internet.. nak berblog pun tak boleh, inikan plak nak mengebom.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seksa sangat nak bom blog xdapat

      Delete
  3. Replies
    1. Hihihihi... ha ah sunyi n ramai yg rindu nanti hahahah

      Delete
  4. Replies
    1. Hahahaaaa nuklear meletup la rumah org nanti

      Delete
  5. Patutlah xnampak Kak Ekin berlegar-legar di blog Cik Mimie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah tu yg tak bom lagi tu... tunggu taw ketibaan kak ekin.nanti hihuhu

      Delete
  6. hari ni Ekin BOM blog sis JM...mesti line dah ok kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Line dah ok la akak p bayar bil yng sebulan xbayar tu hhuhu... lewat bayar sbb balik kelantan aritu kan

      Delete
  7. SS pon kena bommm... Betul2 gian ni Cik Ash.. Ha Ha Ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha lepas geram la p bom SS

      Delete
  8. nanti bila ada intenet pasti meleltop kebaboo..

    ReplyDelete
  9. Ohhh, ini entri sebelum ekin bom blog akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaaa...yer la.akak... blog mana kena bom.maaf la.ya

      Delete
  10. tenet kalo problem mmg seksa.. tpi CT last week demam.. x dan blogwalking jugak.. huhu..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017