Review Barang Menang Gieaway By EkinRazalli Worth RM500 TO WIN!

April 03, 2015


hai selamat petang...hari lambat bersiaran la pulak... hari ini ekin tak berapa sihat sangat kepala pusing sikit... OK berbalik pada apa yang ekin nak share ni berkenaan dengan hadiah ekin  Menang  Gieaway By EkinRazalli Worth RM500 TO WIN! i
ekin ada update sebelum ni kemenangannya man boleh terjah SINI ya.. 



Pic di atas tu la baju bloush yang ekin menang tetapi sayang baju tak muat dengan ekin sebab saiz L la huhhu.... jadi mungkin baju akan ekin hadiah buat Ma tersayang dikelantan la... kongsikan kemenangan dengan insan paling berharga yang membesarman ekin dari kecik sampai ekin besar hihihi.... muahhhh rindu ma n aboh sangat2 tak sabar nak balik kelantan jumaat depan... semoga dipermudahkan perjalanan ekin nak balik kelantan nanti... 


sekian terima kasih .... 


You Might Also Like

20 ulasan

  1. Replies
    1. Simple pun xpe janji dapat hadiah free... hihihi

      Delete
  2. size L x muat..kenapa x pos ke sis JM je heheeh..apa2 pun tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde alamat sis JM hihihi nak pos mcm ner

      Delete
  3. baiknya hati akak kongsi hadiah dengan mak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MNH ni jah yg mampu akak kongsi kegembiraan akak dgn hadiah akak menang... :)

      Delete
  4. Tahniah, Ekin. Tak pe,..tak muat leh pass kat ahli keluarga yg lain. Tu sis JM kat Putrajaya dah menunggu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak farah... hihihi... kalau kak farah cakap awal kan senang ekin kat kak JM hahahajahaa

      Delete
  5. Tahniah..seronoknya mak dapat hadiah baju baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... ma memang teruja dapat barang free... ekin dah bgitaw dia...

      Delete
  6. tahniah ekin
    kalau akak dapat pun memang tak muat, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kak Ann... tu la saiz L tu yg xmuat... kita pakai saiz XXL huhuuu

      Delete
  7. laa tak muat ke.. nasib laa boleh bagi kat Ma..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah kak eyda xmuat... mujur ma kecik harap dia pun muat hihuhu

      Delete
  8. takpeee kasi orang lain.. rezeki hihi.. nnt dpt menang hadiah lain pulak =D

    ReplyDelete
  9. Tahniah :) orang kata kalau kita kongsi rezeki yang kita ada..InsyaAllah, Allah akan gandakan rezeki kita lagi :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017