Blog Diserang Oleh??????

May 27, 2015


Apabila Cik Mimie Mengebom



Assalamulaikum..Hai selamat petang...Apakah tajuk entri blog diserang???hahahaha kan... tadi masa buka blog terkejut ekin tertengok banyak komen Dari Cik Mimie kita... so sesiapa yang ingin mengenali Cik Mimie boleh la terjah blog dia taw...nak jadi pengomen tegardi blog Cik Mimie pun boleh taw rajin-rajin la tinggal komen tak rugi anda akan diberi perhargaan yang sijil yang sangat comel... ekin dah ada koleksinya ...

ekin tersangat happy ada dua hadiah Dari rakan blogger baru sampai hari ini... teruja nak update entri nanti.. blog dah semakin menurun sejak 2 mejak ni akibat kekurangan idea menulis dan mood menulis blog dah kecudang hahahahaha.. ayat xboleh bla ni... 

di saat ini waktu ketika teringat kisah lalu Tarikh waktu ini hati ekin berdebar- debar menunggu hari raja sehari... sekejap jah masa berlalu dah dekat setahun berlalu hari itu masih Ku ingat sampai kini.... semoga ikatan perkahwinank kami berkekala hingga akhir hayat dan semoga dimurahkan rezeki kehadiran zuriat yang ramai amin....

You Might Also Like

24 ulasan

  1. best Nye cik mimie serang blog awak.. hehehe

    ReplyDelete
  2. ilalah cik mimie nak lawat blog kite. uhukks

    ReplyDelete
  3. Cik mimie tu memang..sekali dia terjah..mengelabah semua blogger..hahaha

    ReplyDelete
  4. Opps! Maaf Kak Ekin..serbu rumah tak bagi salam dulu..ekeke..baru skrg ada masa nk balas jejak..hee...jangan mara tau.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha xmarah pun mimie terjah blog akak. Akak suka lg ada la happy sgt mimie sudi komen blog akak ni

      Delete
  5. Best kan blog kena serang... Rasa hepi dengan kehadiran kawan yang baik2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl tu SS hepi bila blog kena serang hihihhi

      Delete
  6. siapa cik mimie ni..sis JM x kenal pun ahahaha....habislah kalau CM baca entri ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie yg rumahnya kaler merah tu

      Delete
  7. kalau sis JM yg serang..nk up x entri utk sis hihihi

    ReplyDelete
  8. @Afidah Azmi hahaha. nantikan Wardah datang pulak hihi

    ReplyDelete
  9. @Jari Manis nanti dia serang akak JM plak haha XD

    ReplyDelete
  10. sentiasa menerima serangan laa Ekin.. dah balas ke belum semua serangan tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha diaorg nk bls dendam kut rumah diaorg kena serang

      Delete
  11. hehehe memang semua ni kaki2 mnyerang la Kak Ekin.. samalah cem Kak Ekin..
    sekali serang gua terkesima.. gitu =P

    ReplyDelete
  12. @Jari Manis Sampai hati Sis JM tak kenal Cik Mimie..nangis balik pitu bilik air.. T_T

    ReplyDelete
  13. @dorsett pink Owh, nanti Cik Mimie dtg serang ye..jaga2..heheh :)

    ReplyDelete
  14. ni semua serangan balas tau kak ekin
    asyik nak bom blog orng je
    heheheheh
    ayu tgh gigih nak bom blog akk ni tau
    dah berpinar rasa ni

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017