Selamat Pagi Monday

May 18, 2015

Selamat Pagi Malaysia

Assalamulaikum semua... selamat pagi... hari ini awal bersiaran kita...semoga urusan korang semua pun dipermudahkan la ya tak lupa gak buat ekin ni ....semoga urusan ekin ambik darah di klinik Karangn dipermudahkan tak ada penyakit-penyakit apa la... semoga ada perkabaran berita yang baik2 untuk kesihatan ekin....Amin... 

You Might Also Like

11 ulasan

  1. selamat pagi isnin.. mudah2an tiada apa2 yang serius.. mood pagi yang kureng skit rasanya..

    ReplyDelete
  2. @izzeyda
    result lambat lagi 3-4minggu baru boleh taw... pergi check kesihatan kak huhuhu... biasa umur dah angka 3 ni kan...

    ReplyDelete
  3. selamat pagi kak :)

    semoga kita semua dapat menjalankan hari dengan penuh bahagia. hehe

    saya dah tukar url blog eh. kot2 la kalo nak p blog saya. hehe

    http://www.amysyeera.com/

    ReplyDelete
  4. so apa keputusan selepas ambil darah tu

    ReplyDelete
  5. Selamat tengah hari Kak Ekin..hehe..dah lunch ke?

    ReplyDelete
  6. jadinya dah tahu result? harap tak ada ape2 insya allah

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017